Lidija Krišto

Lidija Krišto

Rođena sam u Zenici 27.1.1998., no kao dijete dolazim živjeti u Zadar. U turizam sam ušla kada sam imala 10 godina s ocem koji je vozio turiste te često je mene vodio sa sobom na putovanja da mu pomognem jer on ne priča engleski i tako sam se zaljubila u ovaj posao.

Kroz svoj relativno kratak život, puno sam putovala i živjela u četiri države, no, ipak stojim pri tome da je kući najljepše. :)

Trenutno studiram Agrobiotehničke znanosti u Osijeku (FAZOS).

Velika sam avanturistica i gajim ogromnu ljubav i poštovanje prema planinama, speleologiji (špiljarenje), moru, vinu, glazbi, hrani, povijesti... nadam se obostranom uživanju kroz buduće avanturice! :)


I was born in Zenica on 27.1.1998, but when I was a kid, I came to live in Zadar. My first touch with tourism was when I was 10y old and my dad used to drive a tourist around, but he didn't know English, so I went with him to help him and of course, to travel and enjoy :) and that's how I fell in love with this job.Through my relatively short life, I traveled a lot and lived in four countries, but there is no place like home :)

I am currently studying  Agrobiotechnics Sciences in Osijek (FAZOS).I am a big adventurer and I have a huge respect and love for mountains, speleology (caving), sea, music, wine, gastronomy, history...

I hope for mutual enjoyment in future adventures! :)

Zadarska